Interviu Sally Leibovici

«Cele mai importante lucruri pe care le-am învăţat în timpul liceului au fost să fiu independentă şi să nu-mi fie frică să mă fac auzită»

Sally Leibovici a absolvit liceul în 2010, cu una din cele mai mari medii obţinute în urma examenelor de Bacalaureat. Pasionată de literatură şi limba engleză, Sally şi-a relevat talentul eseistic în diverse articole şi piese de teatru, publicate în ziarul şcolii şi pe blogul personal. După terminarea liceului, a ales să continue pe acest drum, absolvind Facultatea de Jurnalism din Salford, cu o bogată experienţă în domeniu.

Noemi Guttman: Ai terminat Facultatea de Jurnalism la Universitatea din Salford, şi ai urmat şi Masteratul tot la această facultate. Cum au fost anii de studenţie?

Sally Leibovici: Anii mei de studenţie au fost extraordinari! Am cunoscut foarte multe persoane, am avut experienţe grozave şi mi-am creat o viaţă bună aici în Anglia. În afară de facultate, am luat parte în diferite activităţi extraşcolare care m-au ajutat ulterior chiar dacă în momentul de faţă nu lucrez în domeniul pe care l-am studiat.

Read more ...

Page 1 of 12