Cea de a opta generație de absolvenți ai Liceului Lauder-Reut a primit azi rezultatele bacalaureatului și se alătură panopliei generațiilor precedente care au trecut cu brio acest examen cu 100% rată de promovare din prima sesiune. Astfel, absolvenții Complexului Educațional Lauder-Reut reconfirmă și anul acesta munca asiduă depusă pe parcursul ciclului liceal, făcându-ne mândri și consolidând statutul de elită al școlii noastre.

Complexul Educațional Lauder-Reut se poate lăuda cu note extraordinare la bacalaureat și evaluarea națională, promovabilitate integrală și media 9,27, respectiv 9,33 pe instituție, ceea ce ne păstrează în topul școlilor pentru educație de excelență, în spiritul tradiției care ne-a consacrat în mediul academic.

Rețeta simplă a succesului implementată de Complexul Educațional Lauder-Reut înseamnă respectarea întocmai a regulilor stabilite în Legea Educației: o reală și susținută instruire diferențiată pe tot parcursul anului școlar, asigurând deopotrivă pregătirea individualizată și suplimentară a elevilor, sub îndrumarea profesorilor selectați cu exigență.

Așteptăm generațiile viitoare de liceeni Lauder-Reut ce vor atinge performanțe nebănuite, atât la bacalaureat, cât și la numeroase olimpiade și concursuri, în virtutea promițătoarei medii de admitere la liceu de 9,32 înregistrată anul acesta. Suntem convinși că vor călca pe urmele colegilor lor care au îmbogățit palmaresul școlii cu performanțe internaționale, precum medaliile de argint și aur la Balcaniada de Geografie, obținute în ultimii doi ani.

Andrada Pantelimon, eleva Complexului Educațional Lauder-Reut, a obținut medalie de aur la Balcaniada de Geografie (Slovenia, 25 – 30 iunie, 2017)

Oferta educațională a liceului Lauder-Reut cuprinde profil teoretic bilingv (engleză) - real și umanist, bacalaureat la limba ebraică, proiecte și parteneriate internaționale (Comenius, Gruntvig, Cannes Lions, Eurobest), vizite internaționale de studiu, schimburi de elevi și profesori cu școli din toată Europa și Israel, pregătire academică timpurie - cursuri de Business și Legal English, comunicare, media, diplomație, protocol, relații internaționale, public speaking și debate, robotică.

Cursurile sunt furnizate și certificate de parteneri academici de prestigiu din România și din străinătate: Institutul Diplomatic Român - Ministerul Afacerilor Externe, Cannes Lions România, British Council, Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy, Israel, Raphael Recanati International School, Israel și alții. Pe lângă disciplinele din trunchiul comun, Complexul Educațional Lauder-Reut are un punct forte în oferta extracurriculară, care s-a consacrat și transformat într-un punct de referință pentru sistemul educațional: artă și multimedia pentru grădiniță și școala primară, business, media și diplomație pentru liceu, orele şi cluburile de limbi străine (engleză, ebraică, franceză, spaniolă, italiană, germană, chineză), de jurnalism, fotografie, informatică, arte, drama, dans, instrument muzical, matematică, șah, sport etc.