SECRETELE PROFESIEI, LA ADEVĂRUL HOLDING ȘI PRIMA TV

SECRETELE PROFESIEI, LA ADEVĂRUL HOLDING ȘI PRIMA TV
În perioada de summer school, în cadrul proiectelor de media/comunicare a fost organizat un internship la Adevărul Holding și Prima TV, la care au participat absolvenți ai claselor a IX-a, a X-a și a XI-a.

Timp de o săptămână, elevii au avut posibilitatea să afle ce înseamnă a lucra într-un trust de presă scrisă și într-o televiziune, și să înțeleagă cât de complexă este munca în echipă, din spatele ecranului TV și al paginii tipărite.

Pe tărâmul jurnalismului de presă scrisă, ghizi competenți și răbdători le-au fost domnii Ion M. Ioniță, redactor șef al revistei Historia, Alexandru Catalan, experimentat jurnalist la cotidianul Adevărul, care i-a însoțit de-a lungul întregii săptămâni, și Ciprian Plăiașu, de la Historia, care i-a atras într-o discuție captivantă despre jurnalismul online.

SECRETELE PROFESIEI, LA ADEVĂRUL HOLDING ȘI PRIMA TVCât privește jurnalismul de televiziune, domnul Bogdan Pavel, producător știri Prima TV, părea că vrea să le dezvăluie elevilor toate secretele profesiei, iar domnul Dan Simion le-a vorbit despre jurnalismul online în televiziune. În studioul TV Adevărul Live, elevii au învățat cum se realizează o dezbatere de televiziune și cât de solicitantă este o emisiune în direct.

Dincolo de jurnalismul propriu-zis, elevii au fost inițiați în tehnici de marketing și PR de doamnele Monica Gaia, Brand Manager Prima TV, coordonatorul acestui internship, și Creola Tudorache, PR Manager Prima TV. La încheierea stagiului, elevii au primit diplome de participare și cadouri constând în publicații și ediții de colecție ale cotidianului Adevărul.

SECRETELE PROFESIEI, LA ADEVĂRUL HOLDING ȘI PRIMA TVDupă cum rezultă și din relatările de mai jos, elevii au fost impresionați de ceea ce înseamnă munca la un ziar, la o revistă, într-o televiziune, ca și de disponibilitatea întregii echipe care i-a însoțit de a le organiza activități interesante și de a răspunde detaliat la numeroasele lor întrebări. În urma acestei experiențe, toți elevii își doresc, după cum ne-au încredințat, să mai participe la internship-uri în instituții media și, dacă se poate, să revină la trustul Adevărul și la Prima TV, pentru a aprofunda cunoștințele și tehnicile de lucru deprinse în această săptămână. (Profesor Liana Ionescu)

Iată câteva impresii ale elevilor despre acest internship!

De foarte multe ori mi-am dorit să aflu mai multe lucruri legate de jurnalism și ce presupune acest domeniu, pentru că de mică îmi place să scriu, dar știu că acesta nu e singurul lucru pe care îl implică meseria de jurnalist. Din acest motiv, mă bucur mult că am avut ocazia, datorită școlii, să particip la un internship organizat la Adevărul Holding. Destul de departe ce-i drept, dar fiecare drum a meritat cu siguranță. Mă bucur, de asemenea, că am putut vorbi cu persoane din domeniu, care se ocupă de o varietate de alte aspecte care merg mână în mână, cum ar fi: marketing, PR, jurnalism online etc.

Interesant a fost că în cadrul "cursului" de PR, îndrumați fiind de dna Creola Tudorache, am construit o analiză SWOT și un plan de promovare pentru liceul nostru. Am discutat despre diverse strategii de marketing cu dna Monica Gaia și despre promovarea canalului Prima Tv prin reclame, emisiuni, crearea unor brand-uri pentru autenticitate și multe altele.

Alături de domnul Ion M. Ioniță, redactorul șef al revistei Historia, am avut parte de o „oră de istorie" interesantă despre subiecte precum invazia trupelor naziste în Polonia, tragedia celor născuți evrei, Regele Mihai și abdicarea acestuia. Subiecte regăsite și printre paginile revistei menționate. 
Vorbind despre jurnalism online, am putut observa mai bine diferențele de prezentare dintre un articol tipărit și unul postat pe internet, diferențe începând de la forma titlului până la modul de abordare a textului.
Am fost, de asemenea, la Prima TV, unde am avut oportunitatea de a intra în platoul de unde se transmit știrile acestui canal. Am conștientizat câtă lume și câtă muncă se afla în spatele unei „simple" știri pe care o urmărim la televizor. Mi-am dat seama de cât de multe persoane este nevoie doar ca prezentatorul știrii să își poată desfășura activitatea și de cât de multe alte persoane este nevoie pentru a edita și monta o știre.” Mira Sarah Daniel, 11U

„Internship-ul desfășurat în perioada 25-29 iunie, realizat în cadrul Adevărul Holding și Prima TV a constat în îmbinarea de informații academice și tehnice, cu scopul de a ne introduce în lumea jurnalismului și a mass-media. În cele 5 zile, am îmbinat utilul cu plăcutul, întrucât am vizitat studioul de știri de la Prima TV, redacția Adevărul, în cadrul căreia se află și redacția revistelor Dilema veche, Historia și a ziarului Click. În același timp, am încercat să adunăm informații utile pentru o posibilă viitoare carieră în domeniul mass-media, precum: pașii alcătuirii unui plan de promovare/PR, reguli ale redactării articolelor în mediile online și offline/printat, moduri în care articolele din mediul online sunt citite și modalități de a face publicitate unui produs. Fiecare activitate s-a remarcat prin utilitatea ei în munca de zi cu zi a jurnaliștilor din cadrul Adevărul. Din punctul meu de vedere, cea mai utilă și interesantă parte a fost întocmirea unui plan de promovare a unor emisiuni TV. Având în vedere faptul că, orice produs trebuie bine promovat pentru a putea fi vândut, planul de PR trebuie bine pus la punct, cu un orar prestabilit, cu acțiuni și campanii de promovare, până la momentul lansării produsului, fie el o emisiune sau o revistă. Astfel, aplicând aceste reguli, am realizat și noi un plan de PR pentru liceul nostru. Am învățat, de asemenea, ce este o analiză ,,SWOT” (puncte tari, puncte slabe, oportunități și amenințări) și cum aceasta poate fi folosită în fiecare domeniu de activitate.

Cele 5 zile ale internship-ului au fost pline de activități educative, din care am putut înțelege mai bine munca de jurnalist atât de pe teren, cât și din redacție sau studio, astfel pregătindu-ne pentru o viitoare carieră în acest domeniu.”  Alina Maria Niculae, 10U

Internship-ul la Adevărul și la Prima TV mi-a dat oportunitatea de a pătrunde în lumea jurnalismului și a televiziunii, oferindu-mi o imagine amplă asupra mecanismului de funcționare a acestora. Am avut alături profesioniști, ce ne-au împărtășit tainele profesiei lor și care ne-au răspuns cu răbdare zecilor de întrebări pe care le puneam în fiecare zi.

În cadrul internship-ului la Prima TV am aflat în ce constă o strategie bună de marketing, urmând ca apoi să ne aplicăm cunoștințele într-o situație practică. Totodată, ni s-a spus cum se stabilește ratingul emisiunilor și cum acesta influențează producțiile viitoare. Nu în ultimul rând, am primit informații în legătură cu jurnalismul online, domeniu ce devine din ce în ce mai popular. 

La Adevărul am avut ocazia de a discuta cu redactorii unor ziare și reviste precum Dilema Veche și Historia, în același timp luând parte la adevărate lecții de istorie. Timp de o săptămână am stat alături de profesioniștii care fac posibilă activitatea de succes a unuia dintre cele mai apreciate ziare din România. Ioana Alexandra Mogoș, 11R

„În intervalul 25-29 iunie, am avut șansa de a participa la internship-ul organizat la Adevărul și Prima TV. În primul rând, această experiență m-a ajutat pe plan educațional, deoarece am dobândit informații cu privire la media din România și cum aceasta este produsă, dar și pe plan personal, întrucât doresc să studiez aceste lucruri în viitorul apropiat.

Consider că cea mai benefică parte a acestei activități a fost lectura pe subiectul "Digital Media", având în vedere faptul că are cea mai mare influență și potențial în prezent. În plus, am primit cadou exemplare de reviste din arhiva ziarului, împreună cu informații mai puțin cunoscute legate de evoluția acestuia. Per total a fost o experiență unică și mi-aș dori să particip și anul viitor dacă se va organiza un asemenea internship, pentru a învăța mai multe lucruri despre media și jurnalism. Maria Dumitrașcu, 11U

„În săptămâna de practică, grupul nostru a intrat pentru prima dată în contact cu bucătăria internă a unui trust de presă, respectiv Adevărul. Experiența din fiecare departament ne-a ajutat să înțelegem munca din spatele realizării graficii TV, a promo-urilor, dar și aspecte legate de marketing și PR. A fost o săptămână plină de muncă și noi descoperiri și sperăm să mai avem ocazia să participăm la astfel de proiecte.” Marc Vărzariu, 10R

„Internship-ul la Adevărul Holding a fost o experiență nouă, întrucât a fost primul meu internship. De asemenea, a fost foarte interesant și am avut plăcerea să întâlnesc niște persoane minunate care s-au străduit să ne facă să învățăm câte ceva, dar și să ne simțim bine, în același timp.

Am fost foarte plăcut surprinsă să observ că în acest domeniu oamenii au o altă perspectivă. În primul rând, am aflat faptul că nu prea se înțeleg cu trezitul devreme, ceea ce m-a bucurat într-un anumit fel, pentru că nici eu nu sunt foarte „matinală”, deși în timpul școlii trebuie să o fac zilnic. În al doilea rând, programul nostru a fost destul de scurt, dar în cele câteva ore, în fiecare zi, am reușit să aflăm foarte multe lucruri noi și cel mai important, lucruri care ne interesau în mod concret și de care eram curioși fiecare dintre noi.

M-am bucurat că ne-am înțeles atât de bine cu toți cei care s-au ocupat de noi toată săptămâna și că am fost liberi să punem întrebări și să primim răspunsuri care satisfăceau curiozitatea noastră, ba chiar mai mult de atât. Pot spune că sunt nerăbdătoare să particip la încă un internship, iar dacă acesta este chiar la Adevărul Holding, cu atât mai bine.”  Andreea Olteanu, 9R

GALERIE FOTO

Pin It

Structura anului scolar

SUMMER SCHOOL 18 IUNIE – 5 IULIE 2019

VACANȚA DE VARĂ începe în 8 iulie 2019

* clasa a VIII-a termină cursurile pe 7 iunie 2019

* clasa a XII-a termină cursurile pe 31 mai 2019

* vacanţa de toamnă (27 octombrie - 4 noiembrie 2018) pentru ciclurile preşcolar şi primar se anulează pentru recuperarea zilelor libere acordate cu ocazia sărbătorilor evreieşti

  SEMESTRUL II

11 FEBRUARIE – 14 IUNIE 2019

VACANȚA DE PRIMĂVARĂ 20 aprilie – 5 mai 2019

ŞCOALA ALTFEL 1 octombrie 2018 – 31 mai 2019

ZILE LIBERE 1 mai – Ziua Muncii - zi liberă (mi)

10 iunie – Şavuot - zi libera (lu)

17 iunie – Ziua a II-a de Rusalii - zi liberă (lu)

                     SEMESTRUL I

12 SEPTEMBRIE 2018 – 1 FEBRUARIE 2019

ZILE LIBERE 10, 11 septembrie – Roş Haşana – zile libere (lu, ma)

19 septembrie – Yom Kipur (mi) – ajun 18 septembrie (ma – program scurt 15.00)

24, 25 septembrie – Sucot – zile libere (lu, ma)

1 octombrie – Şmini Aţeret – zi liberă (lu)

2 octombrie – Simhat Tora – zi liberă (ma)

30 noiembrie – Sf Andrei (vi)

24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Române (jo)

VACANȚA DE IARNĂ 22 DECEMBRIE 2018 – 13 IANUARIE 2019

VACANŢA INTERSEMESTRIALĂ 2 – 10 FEBRUARIE 2019

Our Mentors Honoris Causa

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY

 

Mihai Vrabie

Lauder Reut Student 

with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

MATH & SCIENCE

 

Gheorghe C. Peltecu, MD, PhD, FACS

Professor-Carol Davila U niversity of medicine & Farmacy, Director - Filantropia Hospital

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

MATH & SCIENCE

 Ambassador  

Dumitru Prunariu

Chairman-Nominations Committee for the Int’l Astronautic Federations’ officers, Member-Int’l Academy of Astronautics, UN COPUOS representative for Romania

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

MATH & SCIENCE

 

Radu Gologan

Head of the Romanian society for Mathematics, Coordinator of the National Math Olympic Team, Professor-Politehnica University

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

MATH & SCIENCE

 

Daniel Rosner

Assistant Professor, PhD (Telemedicine),  InGeAr Hardware Laboratory Coordinator,

Faculty of Automatic Control & Computers, University Politehnica of Bucharest

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

MATH & SCIENCE

 

Yuri Baturin

Russian (Research) Cosmonaut, Politician

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

MATH & SCIENCE

 

Miguel A. Castillo

Rocket Scientist, Writer, Inventor, Inspirational Speaker

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

MATH & SCIENCE

 

Alexandra Țigănaș

Channel Director South Eastern Europe

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

MEDIA, COMUNNICATION & PR

 

Teodora Migdalovici

Cannes Lions/Eurobest/Dubai Lynx Ambassador for Romania; Brand Leadership Award, Global Super Achiever Award, Private Diplomacy Award, European Excellence Award and Stevie Award; Head & Founder of The Alternative School for Creative Thinking

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

MEDIA, COMUNNICATION & PR

 

Alexandru Cumpănașu

President, Association for Implementing Democracy, Moderator “Ambassador Romania” TV Show

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

MEDIA, COMUNNICATION & PR

 

Professor Laurențiu Damian

PHD – Film Director, President – Romanian Filmmakers Union 

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

MEDIA, COMUNNICATION & PR

 

Ion Ioniță

Editor-in-Chief, Foreign Policy Romania Magazine, Senior Editor & Columnist – Adevărul Newspaper

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

BUSINESS & FINANCIAL EDUCATION

 

 

Daniel Apostol

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

BUSINESS & FINANCIAL EDUCATION

 

Dan Bulucea

Country Manager - Google Romania

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

BUSINESS & FINANCIAL EDUCATION

 

Marinel Burduja

Board of Advisors- Lauder Reut High School

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

BUSINESS & FINANCIAL EDUCATION

 

Catalin Pauna

Senior Economist -World Bank

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

BUSINESS & FINANCIAL EDUCATION

 

Valentin Lazea

Chief Economist, the National Bank of Romania

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

BUSINESS & FINANCIAL EDUCATION

 

Bogdan Olteanu

Vice Governor – the National Bank of Romania

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Dr. Liviu MUREȘAN

Executive President EURISC Foundation (European Institute for Risk, Security and Communication Management)

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Călin RANGU

Director Financial Supervision Authority; President of Insurance Management Institute; SNSPA Lector, Co-Founder CIO COUNCIL Romania

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Bogdan PRISECARU

adviser, Romanian Intelligence Service

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Răzvan NICOLESCU

former Minister of Energy, senior consultant – Deloitte, Chair European Agency for Energy Regulation

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Vasile IUGA

Managing Partner of PwC for South-Eastern Europe (SEE) and Country Managing Partner of PwC Romania

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Dr. Radu DUDĂU

Associate Professor at Bucharest University, founder and mentor, 8 years of service as first teacher of diplomacy and int'l relations at Lauder Reut high school

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

David MORĂRESCU

alumni of Lauder-Reut Educational Complex and now head of the 2nd undergraduate year at the Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy , IDC Hertzlyiah, Israel

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Nir TORDJMAN

Researcher & Communication Manager, International Institute for Counter-Terrorism (ICT) IDC Hertzlyiah, Israel

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

 

World Champion Runner, former Minister of Youth and Sport

Gabriela SZABO

România

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

 

PhD Professor, Head of Division, Arabic Teaching Division

Gustav MEISELES

Tel Aviv University

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

 

Minister of Culture and National Identity, Ministry of Culture and National Identity

Ionuț VULPESCU

Romania

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Minister Delegate for European Affairs

Ana BIRCHALL

Ministry of Foreign Affairs, Romania

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

Advisor on External Policy

Iulian CHIFU

Romanian Senate

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

Assistant Professor at Beit Berl College and Tel Aviv University,

Professor at Ludwig-Maximilians University München and London School of Economics,

former member of the Knesset and Professor Honoris Causa at NUPSPA Bucharest

Dan KORN

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 III Secretary

Martín Alonso BORREGO LLORENTE

Embassy of the United Mexican States

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary

Ján GÁBOR

Republic of Slovakia

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Counsellor, DCM

Herman BASKAR

Embassy of the Kingdom of Norway

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Ambassador

Davor VIDIŠ
  Republic of Croatia

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Diplomat, Asymmetric Risks and Non-proliferation Department

Maria SARAFIAN

Ministry of Foreign Affairs, Romania

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Ambassador

Doru COSTEA

Ministry of Foreign Affairs, Romania

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Head of the OSCE, Asymmetric Risks and Non-proliferation Department,

Călin FABIAN

  Ministry of Foreign Affairs, Romania

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

II Secretary

Adina BĂDESCU

Ministry of Foreign Affairs, Romania

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Counsellor – Consul

Andrzej KALINOWSKI

Embassy of Republic of Poland

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

I Secretary Trade and Investment Promotion Section

Weronika STANKO

Embassy of Republic of Poland

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Counsellor 

Michalina RADECKA-KOWALSKA

 Embassy of Republic of Poland

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Dan PETRE

General Director, the Romanian Diplomatic Institute

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

Bachelor of Arts, Government, Global Affairs, Counter Terrorism, Conflict Resolution 

Ezra D. FRIEDMAN

The Lauder School of Government, Diplomacy, and Strategy, Interdisciplinary Center Herzliya, Israel, class of 2017

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

 

Jeremy Elijah DANZIG

Interdisciplinary Center Herzliya - Lauder School of Government,

Willamette University - College of Liberal Arts, class of 2017

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

 

Adviser to Deputy Director

Gabriela MATEI

Romanian Intelligence Service

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

 

Chairwoman of the European Affairs Committee 

Gabriela CREȚU

Romanian Senate

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Ely KARMON

PhD, Senior Research Scholar, International Institute for Counter-Terrorism (ICT) and the Institute for Policy and Strategy (IPS,), IDC Hertzlyiah, Israel

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Apostolic Nuncio

Francisco-Javier LOZANO

Vatican

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Chargé D’affaires

Dean THOMPSON

United States of America  

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Ambassador  

Tove Bruvik WESTBERG

Norway 

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Ambassador  

 Agustín Gutiérrez CANET

Mexico

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Ambassador  

 Paul BRUMMEL

United Kingdom

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Ambassador  

 Francois SAINT PAUL

France

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

,

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Ambassador  

VLADIMÍR VÁLKY

Czech Republic

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Ambassador  

MARIA CUEVAS BERNALES

Chile 

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Ambassador  

Gerhard REIWEGER

Austria 

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Daniel IONIȚĂ

State Secretary , Minister of Foreign Affairs, Romania

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Moshe Alexenberg, M.A

Summa cum laude Diplomacy and Conflict Studies (GPA 95.5), ValedictorianLauder School of Government, Member of student delegation to NATO Headquarters, Brussels

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Sarit Ben Shabbat, B.A 

Lauder School of Government, Strategy and Diplomacy, M.A -History of Middle East and Africa , Tel Aviv University

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Dr Jonathan Fine

Undergraduate Advisor Lauder Government School Raphael Recanati International School, Fellow Researcher International Institute For Counter-Terrorism

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Dr. Assaf Moghadam

Senior Lecturer, Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy, Senior Researcher, International Institute for Counterterrorism, Interdisciplinary Center (IDC) Herzliya

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Jonathan Davis

Head of Raphael Recanati Int’l School, Vicepresident for External Relations, IDC Herzliyah, Israel

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

David Morris

Political Counsellor, USA Embassy

with all the honors and gratitude thereto pertaining 

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

First Secretary

Joseph KARL

Germany

with all the honors and gratitude thereto pertaining

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Deputy Head of Mission

Hersel Arezoo

Israel

with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Deputy Head of Mission

Jürgen HEISSEL

Austria

with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Deputy Head of Mission

Tomáš VOSTRÝ

Czech Republic

with all the honors and gratitude thereto pertaining

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Deputy Chief of Misssion 

David COSTELLO

Ireland

with all the honors and gratitude thereto pertaining

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 Chargee D’Affaires

Duane Butcher

United States of America

with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 Charge D’Affaires

Luis Tejero Gonzales

 Spain

with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 Chargee D’Affaires

Venita Smith

 Republic of South Africa

with all the honors and gratitude thereto pertaining

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 Ambassador 

Theodor Paleologu 

 

with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 Ambassador 

Gerard Corr

Irish Republic

with all the honors and gratitude thereto pertaining

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 Ambassador 

Marek Szigyiel

Republic of Poland 

with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 Ambassador 

Claudio Perez Paladino

Republic of Argentina

with all the honors and gratitude thereto pertaining

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 Ambassador 

Diego Brasioli

Italian Republic

with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 Ambassador 

Michael Schwartzinger

Republic of Austria

with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Ambassador   

Mathijs van Bonzel

Kingdom of the Netherlands

with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Ambassador   

Jiři Šitler

Czech Republic

with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Ambassador   

Dan Ben Eliezer

State of Israel

 with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Fota Iulian

Presidential Adviser, Head of the National Security Department

with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

 

Cristian Diaconescu

Presidential Adviser, President of the Senate, former Minister of Foreign Affairs former Minister of Justice

with all the honors and gratitude thereto pertaining

 

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Director, Vishay Intertechnology Inc

RUȚA ZANDMAN

 

with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

State Advisor 

LIGIA DECA

President of Romania

with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

I Counsellor

Mme. KATALIN KISSNÉ HLATKI

Hungary

with all the honors and gratitude thereto pertaining

In recognition of the special contribution to the early studies program of

DIPLOMACY AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Ambassador 

WERNER HANS LAUK

Federal Repubilc of Germany

with all the honors and gratitude thereto pertaining

JoomBall - Cookies